Te invităm să ni te alături într-o călătorie unică și transformatoare care va redefini modul în care gândești, comunici și inspiri.

Ești gata să faci parte din comunitatea Academiei NLP?

ȘI DONEAZA EUR 25.- CĂTRE ASOCIAȚIA COEVOLVE
Vă întrebați de ce solicităm un test de admitere la programele Academiei NLP. La urma urmei, nu ar trebui ca evoluția personală să fie accesibilă tuturor? Deși credem în puterea transformatoare a programării neuro-lingvistice pentru o gamă largă de oameni, trebuie să recunoaștem și că un mediu de pregătire armonios, profesional și moral este crucial pentru excelența pregătirii. De aceea am instituit testarea înaintea admiterii în Academia NLP pentru a evalua valorile tale sociale, mentalitatea deschisă față de a învățare, atitudinea morală, comportamentul ecologic și trăsăturile psihologice.

Poarta ta către un training NLP de elită

Un angajament față de excelență și integritate

Formarea noastră nu este doar o serie de sesiuni; este o călătorie. Ne angajăm să ne asigurăm că fiecare participant este aliniat cu valorile de bază ale integrității, deschiderii și respectului reciproc. Testul de admitere asigură faptul că selecționăm un grup de cursanți care nu sunt doar iscusiți, ci și conștienți social și etic. Vrem să cultivăm lideri care vor face contribuții pozitive societății, nu doar să exceleze în viața lor personală.

Experiență de învățare personalizată

Testul servește și la un dublu scop de a identifica zonele în care s-ar putea să aveți nevoie de sprijin suplimentar. Prin evaluare, putem identifica participanții care ar putea beneficia de coaching individual sau consiliere personală înainte de a se arunca în formarea NLP de bază. Acest lucru asigură faptul că nu doar începeți formarea, ci și prosperați în ea, fiind pe deplin echipați pentru a înțelege instrumentele și tehnicile psihologice avansate pe care le oferim.

Profilul minții deschise

O minte deschisă nu este doar benefică, ci esențială pentru maximizarea rentabilității antrenamentului nostru NLP. Testul de admitere evaluează disponibilitatea și deschiderea dumneavoastră de a dezvăța, învăța și reînvăța. Acest lucru este crucial deoarece NLP nu este doar despre adăugarea de noi straturi de cunoștințe, ci și despre eliminarea credințelor vechi și neproductive.

Responsabilitate socială și ecologică

Formarea noastră nu există în vid; este parte a unui sistem social-ecologic mai larg. Acțiunile tale au repercusiuni asupra comunității tale și a lumii în general. Testul include criterii care evaluează gradul de conștientizare și comportamentul dumneavoastră în materie de ecologie, subliniind angajamentul nostru față de responsabilitatea socială.

Psihologia succesului

În cele din urmă, luăm în considerare anumite trăsături psihologice pe care cercetările au arătat că sunt benefice pentru tipul de muncă mentală și emoțională implicată în NLP. Aceste trăsături nu sunt despre excluderea nimănui, ci despre a vă asigura că sunteți pregătit pentru succes de la bun început.

Rezultatul

Pe baza testului, vă vom oferi un raport detaliat de feedback, care va identifica punctele forte și zonele de îmbunătățire. Veți primi o foaie de drum pentru călătoria dvs. de învățare, posibil inclusiv recomandări pentru coaching preliminar sau consiliere.

Înainte de a începe testul de admitere

Testul de admitere în Academia NLP este un chestionar ce analizează profilul mentalității tale de excelență în comunitate, chestionar realizat de Asociația CoEvolve și MindSteep Consulting & Training (din care face parte Academia NLP) .

Înainte de a începe chestionarul citește cu atenție instrucțiunile de mai jos:

CONTEXT – Înainte de a începe chestionarul, după ce înțelegi clar procesul, stabilește-ți un context / situație și un scop / obiectiv pentru care faci chestionarul .

DATE CONTACT – Completează datele de identificare pentru a fi contactat în vederea comunicării rezultatului.

OK. ÎNCEPE PROFILAREA – Apasă butonul „OK. ÎNCEP PROFILAREA” pentru a genera prima pagină a chestionarului.

ORDONEAZĂ – Ordonează ierarhic TOATE răspunsurile în funcție de IMPORTANȚA lor pentru tine:
1) Foarte important– POZIȚIA 1, sus.
2) Important– POZIȚIA 2.
3) Neutru – POZIȚIA 3.
4) Puțin important – POZIȚIA 4.
5) Foarte puțin important – POZIȚIA 5, jos.

DRAG & DROP – Dacă utilizezi un telefon mobil/tabletă, atinge și a mută (drag & drop) fiecare răspuns pe poziția dorită.
Dacă lucrezi pe computer folosește mouse-ul pentru a apuca și a muta (drag & drop) FIECARE răspuns pe poziția dorită.

OK URMĂTOAREA! – Când ai terminat de ordonat, apasă pe butonul „OK. URMĂTOAREA!” în intervalul de timp afișat (max. 45 sec.).

NU EXISTĂ CORECT / GREȘIT – Nu există răspunsuri corecte sau greșite. Oricare mod în care ordonezi este bun, dacă această ierarhie te reprezintă cu adevărat.

DURATA 30- 40 MINUTE – Finalizarea chestionarului durează între 30-40 minute. Asigură-te ca NU ești întrerupt sau deranjat când completezi chestionarul pentru a te încadra in timp.

CITEȘTE & ORDONEAZĂ ÎN 45 SECUNDE – Citește întâi TOATE răspunsurile.
Apoi și ordonează TOATE răspunsurile.
Încadrează-te în 45 de secunde per întrebare.

ANULARE – Aplicația oprește chestionarul sau îl anulează dacă depășești timpul sau nu ordonezi toate răspunsurile.

RESTART – În cazul anulării poți reporni chestionarul recompletând toate datele de identificare.

REZULTAT: ADMIS / RESPINS / INVITAT

După finalizarea cu succes a chestionarului vom începe procesul de analiză a rezultatelor. După maxim 72 ore când analiza va fi finalizată, vei fi informat printr-un mesaj/email dacă ești ADMIS, RESPINS sau vei fi invitat la un INTERVIU online sau în persoană pentru ADMITERE. Decizia este finala si definitiva si nu va fi argumentată.

Află dacă ești pregătit să faci parte din programele noastre de formare

Începe testul de admitere

Ești gata să te alături unei comunități dedicate excelenței, practicii ecologic-comportamentale și creșterii transformative? Primul pas începe cu testarea de admitere în Academia NLP.
ȘI DONEAZA EUR 25.- CĂTRE ASOCIAȚIA COEVOLVE